Investeren in nieuwbouw: een uitstekende keuze

Over vastgoed
De voordelen van investeren in nieuwbouw op een rijtje
  • Kwalitatieve verhuur

Bij een nieuwbouwappartement profiteer je van een aantrekkelijk huurrendement. Dit type vastgoed trekt steeds meer jonge gezinnen en alleenstaanden aan, die op zoek zijn naar recent gebouwde (of grondig gerenoveerde) huurappartementen voor de lange termijn. Deze huurders zijn vaak op zoek naar moderne voorzieningen, energiezuinige oplossingen en een comfortabele woonomgeving, wat bijdraagt aan de stabiliteit en duurzaamheid van je investering. Bovendien zorgen kwalitatieve huurders voor een betrouwbaar en regelmatig inkomen, wat de totale waarde van je vastgoed verder versterkt.

  • Strategische locatie

Oost-Vlaanderen ligt centraal in België en heeft uitstekende verbindingen met belangrijke steden zoals Brussel, Antwerpen en Gent. Dit maakt de regio aantrekkelijk voor zowel woon- als werkdoeleinden. Axel Lenaerts makelaars, met 4 kantoren in Oost-Vlaanderen, biedt een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Onze strategische locaties binnen de regio zorgen ervoor dat we goed gepositioneerd zijn om investeerders te adviseren over de beste nieuwbouwprojecten en interessante investeringsopportuniteiten.

  • Bouwen aan je financiële toekomst

Door te investeren in nieuwbouwprojecten profiteer je van stabiele huurinkomsten op korte termijn en bouw je tegelijkertijd aan een solide financiële toekomst. Deze investeringen staan bekend om hun veilige en winstgevende karakter, met een relatief laag risico. Onze makelaars staan klaar om je te informeren over de nieuwste investeringsmogelijkheden, zodat je optimaal kunt profiteren van de kansen die de markt biedt.

Ontwerp zonder titel 4 | Axel Lenaerts
  • Investeren in studentenvastgoed

Oost-Vlaanderen herbergt gerenommeerde onderwijsinstellingen zoals de Universiteit Gent, die jaarlijks duizenden studenten aantrekken. Dit creëert een constante en groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige studentenkamers en studio's / appartementen. Axel Lenaerts makelaars hebben een sterke expertise in dit segment en kunnen investeerders helpen bij het identificeren van de beste locaties en projecten voor studentenvastgoed.

  • Energiezuinig = kostenefficiënt

Nieuwbouwappartementen blinken uit met een zeer gunstige EPC-score. Dit resulteert in lagere energiekosten, wat zowel voor huurders als verhuurders voordelig is. De moderne energiezuinige installaties en materialen dragen bij aan een duurzamer leefklimaat en verlagen de maandelijkse uitgaven aanzienlijk.

  • Uitstekende veiligheid

Nieuwbouwprojecten voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. Dit betekent brandveiligheid, betere beveiliging tegen inbraak en duurzame constructies die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Dit verhoogt de gemoedsrust voor zowel huurders als investeerders.

Ontwerp zonder titel 5 | Axel Lenaerts
  • Zorgeloze eigendomservaring

Investeren in nieuwbouw betekent kiezen voor stabiliteit en duurzaamheid, zonder de stress van onverwachte problemen. Dit zorgt voor een zorgeloze eigendomservaring én tevreden huurders.

  • Locatie, locatie, locatie

Een centraal gelegen nieuwbouwappartement biedt een vlotte toegang tot alles wat de stad te bieden heeft. Centraal wonen betekent ook dat je dichter bij je werk en sociale activiteiten bent, wat niet alleen tijd en reiskosten bespaart maar meteen ook je ecologische voetafdruk verkleint. Of je nu jong of oud bent, centraal wonen biedt gemak én een verhoogde levenskwaliteit.

  • Aantrekkelijk voor een brede doelgroep

Nieuwbouwappartementen zijn ontworpen met zowel een efficiënte indeling als hoogwaardige afwerking, elke vierkante meter wordt optimaal benut. De keuze voor tijdloze materialen zorgt ervoor dat deze appartementen een breed publiek aanspreken. Dit maakt nieuwbouw een uitstekende investering voor verhuur.

  • Sharing is caring

Veel nieuwbouwprojecten beschikken over gemeenschappelijke zones, zoals een gedeelde tuin of dakterras, autodeel- of fietdeelprogramma's tot zelfs een gemeenschappelijke wasplaats. Deze voorzieningen bevorderen een gevoel van gemeenschap en maken het "samenwonen" gezelliger. Beter een goede buur dan een verre vriend, toch?

  • Lagere CO2-uitstoot

Compact wonen in een stedelijke omgeving draagt bij aan een beter milieu. Minder ruimtegebruik betekent minder materiaal- en energieverbruik. Daarnaast stimuleert centraal wonen het gebruik van openbaar vervoer, fietsen en wandelen, wat bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot. Door te kiezen voor een nieuwbouwappartement in de stad, draag je je steentje bij aan een groenere toekomst.

  • Koop nog tot eind 2024 aan 6% BTW

Informeer naar de voorwaarden en de projecten die in aanmerking komen bij één van onze makelaars.

Conclusie

Investeren in een nieuwbouwappartement via Axel Lenaerts makelaars biedt tal van voordelen.

Neem vandaag nog contact op met onze makelaars voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor jouw toekomstige investering.

Verkoop
Professioneel advies
bij de verkoop
van je woning?
Wij staan klaar
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons